Terug naar de resultaten
Te koop
Raadhuisstraat in Eethen 4266 EA

Raadhuisstraat

4266 EA Eethen
Vraagprijs € 413.650,- k.k.
0416-858233

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 240 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

PRACHTIGE, ROYALE BOUWKAVEL 1085 m²
(genoemde vraagprijs prijs is inclusief de bouw van een vrijstaande schuurwoning van € 201.900,00 CASCO)

U wilt uw eigen droomhuis bouwen op een vrije kavel in het land van Heusden en Altena? Centraal in het land gelegen, dichtbij uitvalswegen...
Lees meer

Omschrijving

PRACHTIGE, ROYALE BOUWKAVEL 1085 m²
(genoemde vraagprijs prijs is inclusief de bouw van een vrijstaande schuurwoning van € 201.900,00 CASCO)

U wilt uw eigen droomhuis bouwen op een vrije kavel in het land van Heusden en Altena? Centraal in het land gelegen, dichtbij uitvalswegen naar de stad en tegelijkertijd in alle rust nabij de rivieren? Kom dan eens kijken bij deze interessante bouwkavel gelegen aan de Raadhuisstraat/De Korten Bruggert in Eethen! De kavel ligt op een mooie vrije locatie aan de rand van dit mooie dorp met zijn gemoedelijke gemeenschapszin en zijn rust. Laat u verrassen door de prachtige omgeving en de mogelijkheden. Op de vrije kavel kunt u geheel naar wens en in uw opdracht een droomhuis laten ontwerpen en bouwen. Er mag een royale woning (2350 m³) naar eigen wens en inzicht worden gebouwd. De koper is verder niet gebonden aan aannemers of andere partijen. De grootte van de kavel is een royale 1085 m².

Het bestemmingsplan staat bouw van een vrijstaande woning toe en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een royale woning. Voor het woonhuis mag zo'n 300 m² bebouwd worden. Uiteraard moeten de plannen passen binnen het bestemmingsplan passen, maar ook daarmee helpen wij u graag!

VOORSTEL BOUW SCHUURWONING VAN SELEKTHUIS
De schuurwoning is in opkomst! De schuurwoning kenmerkt zich door een sobere, eenduidige vorm, vaak een langgerekt staafmodel met een flauwe kap zonder een aanbouw in welke vorm dan ook.
Ook de kleurstelling is vaak terughoudend. De liefde voor natuurlijke materialen is dan ook in bijna elk ontwerp terug te vinden. Echter wordt er vaak wel gebruik gemaakt van een moderne vormgeving, denk hierbij aan gevelopeningen (veel glas), constructies die zichtbaar mogen zijn, open plattegronden etc. Natuurlijke materialen zoals donkere houten potdekseldelen zorgen voor een natuurlijke en robuuste uitstraling.

De schuurwoning is een vrij nieuwe en opkomende architectuurstijl, dat zijn oorsprong heeft gevonden in de herontwikkeling van een boerenerf na het (deels) verdwijnen van de agrarische activiteiten. In het open landschap van het buitengebied zijn boerenerven met hun bebouwing vaak belangrijke herkenningspunten. Vanuit landschappelijk oogpunt is het dan wenselijk om deze woning qua vorm en uitstraling te laten lijken op de verdwenen schuur of stal, zodat de oorspronkelijke boerenwoning binnen het erf gevoelsmatig het belangrijkste woongebouw blijft en de nieuwe woning door zijn verschijningsvorm de herkenbaarheid binnen de omgeving in stand houdt. Het platteland is steeds meer intrek, een rustig plekje in een landelijke omgeving is dan ook de perfecte plek voor een schuurwoning. (TEKST SELECTHUIS)

Kom zelf eens kijken of maak een afspraak met mij op ons kantoor om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij hebben de intentie om voor iedereen hier de mooiste invulling waar te maken. Nogmaals aarzel niet en spreek uw wensen uit, wij maken ze voor u waar!

Eethen, dicht bij de Maas met zijn prachtige uiterwaarden en vergezichten. Eethen is een van de kleinste dorpen van de gemeente Aalburg in het land van Heusden en Altena met zo'n 800 inwoners en met nog een gemoedelijke sfeer. Gemoedelijk, veilig en rustig wonen, dat voelt goed! In het dorp is een basisschool en in de omgeving er zijn enkele winkels. Voor stads vertier als horeca en meer winkels zijn Waalwijk en het historische vestingstadje Heusden de aangewezen plaatsen. Voor rust en ruimte zoek je de dichtbij gelegen Biesbosch op. Via de provinciale weg N267 zijn de op- en afritten van de snelweg A27 binnen 10 minuten te bereiken.

Als u nu koopt kunt u gebruik maken van een historisch lage hypotheekrente! Neem een kijkje op de locatie om een indruk te krijgen van de mooie omgeving!

MEESTGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de afmetingen van de bouwvlak?
Breedte 21m diepte 15m = 315 m²

Wat mag de goothoogte worden van de nieuw te bouwen woning?
5 meter

Wat mag de nokhoogte worden van de nieuw te bouwen woning?
10 meter

Wat is de bestemming van het groene vlak?
Bestemming is Tuin zie legenda bestemmingsplan

Is er reeds een bodemonderzoek uitgevoerd?
Ja, nog op te vragen bij de gemeente

Is er een exploitatieovereenkomst gemaakt?
Ja, aan alle verplichtingen zijn voldaan. Leges aan de gemeente zijn betaald.

Welstandscommissie van toepassing?
Nee, niet van toepassing

Dient er archeologisch onderzoek plaats te vinden voor afgifte bouwvergunning?
Ja, onderzoek loopt en is voor rekening verkoper

LOCATIE DE KORTEN BRUGGERT
Deze locatie biedt de kans om heerlijk landelijk en rustig te wonen met de mogelijkheden die hier liggen. Een perceel, nog op te splitsen in vier bouwcompartimenten maar waar alles nog mogelijk is: een royaal perceel om een stijlvolle herenboerderij te bouwen of een eigentijdse schuurwoning maar ook een of twee percelen waar in een landelijke stijl een twee-onder-een-kap of mantelzorg gebouwd mag worden. U heeft het voor het zeggen, een grote kavel of toch liever een wat kleiner perceel. Hier liggen alle kansen voor de bouw van uw eigen droomwoning. Mocht u meer informatie of uitleg willen neemt u contact op met Joop van Wijk!

BIJZONDERHEDEN
* er zijn nog geen zelfstandige aansluitingen op nutsleidingen of anderszins. De kosten van deze aansluitingen zijn voor rekening van koper
*in het kader van watercompensatie wordt op achterzijde van de bouwkavels een sloot gegraven, met een breedte van ca. 1.50 m, die ook dient als erfafscheiding
*alle benodigde onderzoeken voor een bouwaanvraag, waaronder een verkennend bodemonderzoek, zijn uitgevoerd
*voor het aanleggen van een oprit vanaf de straat naar het perceel zijn aan gemeente precariokosten verschuldigd te betalen, afhankelijk van de breedte van de oprit
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 413.650,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2018 Bouwjaar toelichting nieuw te bouwen Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 240 m² Perceeloppervlakte 1085 m² Inhoud 679 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Aalburg Sectie C Perceelnummer 1599 Oppervlakte 1085 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Raadhuisstraat, 4266 EA Eethen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.