Terug naar de resultaten
Te koop
Kavel 2 Raadhuisstraat/De Korten Bruggert in Eethen 4266

Kavel 2 Raadhuisstraat/De Korten Bruggert

4266 Eethen
Vraagprijs € 159.000,- k.k.
0416-858233

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

PRACHTIGE ROYALE BOUWKAVEL 534 m²

U wilt uw eigen droomhuis bouwen op een vrije kavel in het land van Heusden en Altena? Centraal in het land gelegen, dichtbij uitvalswegen naar de stad en tegelijkertijd in alle rust nabij de rivieren? Kom dan eens kijken bij deze interessante bouwkavel...
Lees meer

Omschrijving

PRACHTIGE ROYALE BOUWKAVEL 534 m²

U wilt uw eigen droomhuis bouwen op een vrije kavel in het land van Heusden en Altena? Centraal in het land gelegen, dichtbij uitvalswegen naar de stad en tegelijkertijd in alle rust nabij de rivieren? Kom dan eens kijken bij deze interessante bouwkavel gelegen aan de Raadhuisstraat/De Korten Bruggert in Eethen! De kavel ligt op een mooie vrije locatie aan de rand van dit mooie dorp met zijn gemoedelijke gemeenschapszin en zijn rust. Laat u verrassen door de prachtige omgeving en de mogelijkheden. Op de vrije kavel kunt u geheel naar wens en in uw opdracht een droomhuis laten ontwerpen en bouwen. Er mag een woning naar eigen wens en inzicht worden gebouwd. De koper is verder niet gebonden aan aannemers of andere partijen. De grootte van de kavel is 534 m².

Het bestemmingsplan staat bouw van een vrijstaande woning toe en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een royale woning. Uiteraard moeten de plannen passen binnen het bestemmingsplan passen, maar ook daarmee helpen wij u graag!

Kom zelf eens kijken of maak een afspraak met mij op ons kantoor om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij hebben de intentie om voor iedereen hier de mooiste invulling waar te maken. Nogmaals aarzel niet en spreek uw wensen uit, wij maken ze voor u waar!

Eethen, dicht bij de Maas met zijn prachtige uiterwaarden en vergezichten. Eethen is een van de kleinste dorpen van de gemeente Aalburg in het land van Heusden en Altena met zo'n 800 inwoners en met nog een gemoedelijke sfeer. Gemoedelijk, veilig en rustig wonen, dat voelt goed! In het dorp is een basisschool en in de omgeving er zijn enkele winkels. Voor stads vertier als horeca en meer winkels zijn Waalwijk en het historische vestingstadje Heusden de aangewezen plaatsen. Voor rust en ruimte zoek je de dichtbij gelegen Biesbosch op. Via de provinciale weg N267 zijn de op- en afritten van de snelweg A27 binnen 10 minuten te bereiken.

Als u nu koopt kunt u gebruik maken van een historisch lage hypotheekrente! Neem een kijkje op de locatie om een indruk te krijgen van de mooie omgeving!

MEESTGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de afmetingen van de bouwvlak?
Breedte 15m diepte 16m = 240 m²

Wat mag de goothoogte worden van de nieuw te bouwen woning?
5 meter

Wat mag de nokhoogte worden van de nieuw te bouwen woning?
10 meter

Wat is de bestemming van het groene vlak?
Bestemming is Tuin zie legenda bestemmingsplan

Is er reeds een bodemonderzoek uitgevoerd?
Ja, nog op te vragen bij de gemeente

Is er een exploitatieovereenkomst gemaakt?
Ja, aan alle verplichtingen zijn voldaan. Leges aan de gemeente zijn betaald.

Welstandscommissie van toepassing?
Nee, niet van toepassing

Dient er archeologisch onderzoek plaats te vinden voor afgifte bouwvergunning?
Ja, onderzoek loopt en is voor rekening verkoper

LOCATIE DE KORTEN BRUGGERT
Deze locatie biedt de kans om heerlijk landelijk en rustig te wonen met de mogelijkheden die hier liggen. Een perceel, nog op te splitsen in vier bouwcompartimenten maar waar alles nog mogelijk is: een royaal perceel om een stijlvolle herenboerderij te bouwen of een eigentijdse schuurwoning maar ook een of twee percelen waar in een landelijke stijl een twee-onder-een-kap of mantelzorg gebouwd mag worden. U heeft het voor het zeggen, een grote kavel of toch liever een wat kleiner perceel. Hier liggen alle kansen voor de bouw van uw eigen droomwoning. Mocht u meer informatie of uitleg willen neemt u contact op met Joop van Wijk!

BIJZONDERHEDEN
* er zijn nog geen zelfstandige aansluitingen op nutsleidingen of anderszins. De kosten van deze aansluitingen zijn voor rekening van koper
*alle benodigde onderzoeken voor een bouwaanvraag, waaronder een verkennend bodemonderzoek, zijn uitgevoerd
*voor het aanleggen van een oprit vanaf de straat naar het perceel zijn aan gemeente precariokosten verschuldigd te betalen, afhankelijk van de breedte van de oprit
* de reeds op het gehele perceel aanwezige schuur wordt nog door verkoper verwijderd.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 159.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 534 m² Kadasteroppervlakte 534 m² Kadastrale gegevens Gemeente Aalburg Sectie C Perceelnummer 1599 Oppervlakte 534 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kavel 2 Raadhuisstraat/De Korten Bruggert, 4266 Eethen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.