Terug naar de resultaten
Te koop
Veense Put 32 -34 in Veen 4264 AL

Veense Put 32 -34

4264 AL Veen
Vraagprijs € 196.000,- k.k.
0416-858233

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

AAN HET WATER

Op een mooi recreatiepark aan het water ligt deze fraaie dubbele kavel van in totaal 868 m². Bijbehorend is een fantastisch uitzicht op de Maas en twee aanlegsteigers voor het aanmeren van de boot.

Op het perceel een mobiel tiny house voorzien van...
Lees meer

Omschrijving

AAN HET WATER

Op een mooi recreatiepark aan het water ligt deze fraaie dubbele kavel van in totaal 868 m². Bijbehorend is een fantastisch uitzicht op de Maas en twee aanlegsteigers voor het aanmeren van de boot.

Op het perceel een mobiel tiny house voorzien van elektriciteit, water en riolering. De stroomvoorziening wordt verzorgd door 5 zonnepanelen. Een mooie woonwagen met slaapgelegenheid, eettafel, een volledig ingerichte keuken en een aparte badkamer met douche en toilet. Een houten schuurtje en een retrocaravan met daarbij douchegelegenheid voor gasten maken het geheel compleet. Een perfecte stek om de vakanties door te brengen en de weekenden te recreëren.

Zwemmen, watersporten en recreëren, dit alles met een schitterend uitzicht over het water van de Maas. Het uitstekende zwem- en viswater van het recreatiegebied de Veense Putten staat in open verbinding met het water van de “Afgedamde Maas”. Veen is een van de mooiste dorpen van de gemeente Altena, gelegen op de grens van Gelderland en Brabant. In het dorp zijn dagelijkse voorzieningen voor handen zoals een supermarkt, ambachtelijke slager en een bakker. De bereikbaarheid van Veen is prima. Via de provinciale weg N267 zijn de op- en afritten van de snelwegen A27 en A59 binnen 10 minuten te bereiken

Parkeren kan zowel binnen als buiten het park. Gasten parkeren hun auto’s vooraan het park bij de slagboom, de eigenaren van de woningen aan de Veense Put kunnen met een pasje op het terrein komen. Het geheel is dichtbij de entree van het park gelegen.

Bijzonderheden:
- Het perceel mag niet bebouwd worden maar wel voorzien worden van mobiele verblijfsmogelijkheden.
- De huidige verblijfsfaciliteiten behoren bij het aanbod.
- De toegang vanaf de Maasdijk naar de diverse percelen wordt gevormd door een functionele en goed onderhouden geasfalteerde weg. Deze toegang is beveiligd middels een slagboom met pasjesregeling.
- Bijdrage VvE bedraagt 79,50 euro per maand
- Het betreft hier recreatiegrond waar formeel niet permanent verbleven mag worden (max. 8 maanden aansluitend).

- Voor meer informatie en de mogelijkheden neem kontakt op met Joop van Wijk ViaJoop makelaardij 0416-858233
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 196.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, vrij uitzicht en aan vaarwater Recreatiewoning Ja Indeling Perceeloppervlakte 868 m² Kadasteroppervlakte 868 m² Kadastrale gegevens Gemeente Aalburg Sectie E Perceelnummer 2447 Oppervlakte 431 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Aalburg Sectie E Perceelnummer 2446 Oppervlakte 437 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Veense Put 32 -34, 4264 AL Veen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.