Terug naar de resultaten
Te koop
Rivelstraat 28 C in Wijk En Aalburg 4261 RB

Rivelstraat 28 C

4261 RB Wijk en Aalburg
Vraagprijs € 199.000,- k.k.
0416-858233

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

PRACHTIGE BOUWKAVEL (859 m²)

U wilt uw eigen droomhuis bouwen op een vrije kavel in het land van Heusden en Altena? Centraal in het land gelegen, dichtbij uitvalswegen naar de stad en tegelijkertijd in alle rust nabij de rivieren?
Kom dan eens kijken bij deze interessante...
Lees meer

Omschrijving

PRACHTIGE BOUWKAVEL (859 m²)

U wilt uw eigen droomhuis bouwen op een vrije kavel in het land van Heusden en Altena? Centraal in het land gelegen, dichtbij uitvalswegen naar de stad en tegelijkertijd in alle rust nabij de rivieren?
Kom dan eens kijken bij deze interessante bouwkavel gelegen aan de Rivelstraat in Wijk en Aalburg! De kavel ligt op een mooie locatie tussen Wijk en Aalburg en Veen. Laat u verrassen door de prachtige omgeving en de mogelijkheden. Op de vrije kavel kunt u geheel naar wens en in uw opdracht een droomhuis laten ontwerpen en bouwen. Er mag een royale woning naar eigen wens en inzicht worden gebouwd. De koper is verder niet gebonden aan aannemers of andere partijen.

Het bestemmingsplan staat bouw van een vrijstaande woning toe en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een royale woning (ca. 975 m³) met bijgebouwen. Voor het woonhuis mag zo’n 150 m² bebouwd worden en voor de bijgebouwen vergunningsvrij in ieder geval 125 m². Het bouwplan moet uiteraard wel voldoen aan de verdere eisen in het bestemmingsplan.

Wijk en Aalburg is een gemoedelijk Brabants dorp met veel voorzieningen als winkels, scholen, bibliotheek, diverse kerken en veel (sport)verenigingen. De nabijheid van natuur in de omgeving, in de uiterwaarden en aan de afgedamde Maas biedt mogelijkheden voor (sportieve) recreatie in de buitenlucht; wandelen, fietsen en zwemmen bij een van de strandjes aan de Maas, heerlijk om te doen! In de nabijheid van het dorp zijn ligplaatsen voor een boot, een golfbaan en de Loonse en Drunense duinen. Het dorp is dichtbij de uitvalswegen A2, A59 en A27 gelegen zodat grote steden goed te bereiken zijn.


MEESTGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de afmetingen van de bouwvlak?
Breedte 10m x lengte 15m = 150 m²

Wat mag de goothoogte worden van de nieuw te bouwen woning?
4 meter

Wat mag de nokhoogte worden van de nieuw te bouwen woning?
9 meter

Wat zijn de afmetingen van het toegestane bijgebouw?
Vergunningsvrij mag er 125 m2 aan bijgebouwen gebouwd worden

Wat is de bestemming?
Wonen

Als u nu koopt kunt u gebruik maken van een historisch lage hypotheekrente! Neem een kijkje op de locatie om een indruk te krijgen van de mooie omgeving! Mocht u meer informatie of uitleg willen neemt u contact op met Joop van Wijk van ViaJoop Makelaardij in Wijk en Aalburg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 199.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 859 m² Kadasteroppervlakte 859 m² Kadastrale gegevens Gemeente Aalburg Sectie E Perceelnummer 4169 Oppervlakte 780 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Aalburg Sectie E Perceelnummer 4170 Oppervlakte 79 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Rivelstraat 28 C, 4261 RB Wijk En Aalburg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.