Huis kopen

Liefde maakt blind en dat is nu net wat u niet kunt gebruiken tijdens de aankoop van een huis. Een aankoopmakelaar houdt een scherpe, onafhankelijke visie tijdens de zoektocht én het aankoopproces. Het zorgt voor een gezonde mix van gevoel en verstand.

DE AANKOOPMAKELAAR

Eerst inventariseren we de wensen, welk huis past bij u, nu maar ook in de toekomst? Een huis koop je immers (meestal) voor een langere tijd. Wat zijn je financiële mogelijkheden?

Daarna gaan we zoeken, u kunt het woningaanbod zelf in de gaten houden, maar natuurlijk kunt u ook een zoekopdracht bij ViaJoop! plaatsen. Wij selecteren dan een aantal woningen waarvan we denken dat ze mogelijk bij u passen. Samen gaan we geselecteerde huizen bekijken en we controleren een aantal belangrijke zaken zoals het bestemmingsplan, juridische struikelblokken, bouwkundige staat (e.e.a. afhankelijk van de situatie).

Pas als alles in orde is gaan we over tot de onderhandeling; we zorgen zeker weten voor de beste deal!

Wanneer de aankoop rond is controleren we of door de verkopende makelaar alle afspraken juist zijn opgenomen in de koopovereenkomst. Bij de oplevering controleren we uiteraard of de woning wordt opgeleverd conform afspraak. En we noteren de meterstanden. Met een gerust gevoel kunt u daarna de sleutel in het slot steken van uw nieuwe huis!

Bekijk hier het actuele huizenaanbod van ViaJoop!
 

kat in de zak NVM aankoopmakelaar

Ik wil ...

- een huis kopen
- een huis verkopen
- een huis huren
- verhuren
- een taxatie

 

Uw makelaar

 
              Joop van Wijk

Telefoon: 0416-858233
Mobiel: 06-52889328

E-mail: info@viajoop.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring