Huis kopen Andel

huis kopen andelBent u op zoek naar huis kopen Andel? Andel heeft meer dan 2.000 inwoners en is sterk groeiend door de nieuwbouwwijk de Weidebronk. Andel heeft verschillende type woningen, van monumentale panden tot een nieuwbouwwijk waar ze nog aan het bouwen zijn. Na de Weidebronk staat het volgende nieuwbouwproject alweer klaar. De meest voorkomende woningen in Andel zijn vrijstaande woningen en eengezinswoningen. Tussen 1943 en 1996 zijn de meeste huizen gebouwd. Bent u op zoek naar een woning met karakteristieke elementen of een nieuwbouwwoning die volledig op maat gemaakt is naar uw wens? Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. Het dorp beschikt over meerdere kinderdagverblijven voor de de jongste kinderen onder ons en heeft twee basisscholen en tenslotte ook nog eens een middelbare school. Ook voor de oudere generatie zijn er maatschappelijke voorzieningen aanwezig en er is een verzorgingstehuis aanwezig voor de ouderen onder ons. Andel heeft een eigen supermarkt, huisartsenpraktijk, restaurant en een zwembad. Het dorp heeft genoeg voorzieningen voor jong en oud. Wilt u een huis kopen Andel, informeer dan eens bij ViaJoop!

Huis kopen Andel bij ViaJoop!

Wilt u een huis kopen Andel? Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning in Andel? In het gezellige Brabantse dorp Andel ontstaat op de Bronkhorst een nieuw deelplan, genaamd de Weidebronk. Het deelplan ligt in een mooie dorpse omgeving tussen de natuurweilanden. Deze wijk krijgt een ruime opzet en heeft een diversiteit aan woningtypen. De woonomgeving biedt vele faciliteiten op het gebied van onderwijs, recreatie, sport, cultuur en ontspanning. Het project bestaat uit 25 woningen in de typen vrijstaand, 2 onder 1 kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. Wonen in een dorp, waar iedereen elkaar kent. Dit alles maakt Weidebronk een bijzondere en geliefde plek om te wonen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan bij ViaJoop. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij bij huis kopen Andel kunnen bieden aan u.

Meer informatie over huis kopen Andel

ViaJoop is een betrouwbare makelaar uit de gemeente Altena. Wij doen al jaren mee in de makelaardij wereld. Al sinds 2013 zijn wij een gedreven makelaar dat altijd het onderste uit de kan wilt halen voor u. Wij kijken met een frisse blik naar de woningmarkt in en rondom Andel. Verder houden wij graag de lijntjes kort en schakelen wij snel tussen de woningmarkt en u. Wilt u graag uw woning verkopen in Andel? Ook daarvoor zijn wij u van dienst. Wij maken uw woning zo goed mogelijk vindbaar met slimme creatieve marketingmiddelen, zodat hij snel op de woningmarkt in Andel opvalt.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring