Makelaardij Wijk en Aalburg

makelaardij wijk en aalburgBent u op zoek naar een no-nonsens makelaar die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en korte lijntjes? Dan bent u bij Makelaardij Wijk en Aalburg ViaJoop! aan het juiste adres. ViaJoop! is sinds 2013 een begrip in de regio en ver daarbuiten. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de makelaardij wereld en staan wij bekend om onze korte lijntjes en duidelijke afspraken. Onze portefeuille is gegroeid en met grote regelmaat verandert ons woningaanbod. Houdt u onze website goed in de gaten, zo blijft u up-to-date met betrekking tot de huizenmarkt in Wijk en Aalburg en omstreken. U bent bij ViaJoop! op het juiste adres als u op zoek bent naar makelaardij Wijk en Aalburg

Taxatie bij makelaardij Wijk en Aalburg

Heeft u uw droomhuis gevonden? En wilt u overgaan tot het kopen van de woning? Dan bent u verplicht om een taxatierapport te laten maken voor uw hypotheekverstrekker. Makelaardij Wijk en Aalburg ViaJoop! helpt u hier graag bij. U kunt bij ViaJoop! een NWWI taxatierapport laten opstellen. Wij garanderen u altijd een onafhankelijk, kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide rapportage. Ons kantoor is ingeschreven bij de stichting VastgoedCert en NRTV, deze stichting is een keurmerk van deskundigheid en vakbekwaamheid. U bent bij ons verzekerd van een betrouwbare taxatie.

Huis kopen via makelaardij Wijk en Aalburg

ViaJoop! heeft met regelmaat nieuwe huizen in de verkoop staan. Wij werken samen met Funda. Hierdoor zijn wij altijd up to date met betrekking tot de huizenmarkt in de gemeente Altena. Onze medewerkers ondersteunen en adviseren u graag met de koop van uw nieuwe woning. Zit uw woning er niet tussen? Houdt u onze website goed in de gaten. Ons aanbod verandert met regelmaat. Wilt u uw huis verkopen? Onze medewerkers van Makelaardij Wijk en Aalburg maken uw woning zo goed mogelijk vindbaar door middel van slimme en creatieve marketingmiddelen. 

Huren of verhuren?

Het is ook mogelijk om uw huis te verhuren. Kiest u voor tijdelijke huur of wilt u voor een langere periode uw huis verhuren? De regelgeving rondom het huren en verhuren van een woning is complex. Wij helpen u graag met advies en eventuele bemiddeling. ViaJoop! geeft u een frisse blik naar de huizenmarkt. Neemt u een kijkje op onze website. Ook ons huizenaanbod met betrekking tot huurhuizen wisselt met regelmaat. Zo blijft u altijd op de hoogte van de huurhuizen in uw omgeving.  ViaJoop! is de betrouwbare makelaar uit Altena.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring