Nieuwbouw Wijk en Aalburg

Op zoek naar nieuwbouw Wijk en Aalburg? Een prachtig nieuwbouwproject in het mooie Wijk en Aalburg. Wijk en Aalburg een mooi dorp in de gemeente Altena. Het nieuwbouwproject bestaat uit elf woningen, verdeeld over 4 typen: één vrijstaande woning, zes twee-onder-één-kapwoningen. Twee hoekwoningen en twee tussen woningen. In 2014 zijn in Kerkverreweide II reeds 12 woningen gebouwd in dezelfde mansardekap-stijl. ViaJoop verkoopt aan de rand van de woonwijk Kerkverreweide II in Wijk en Aalburg, 11 Mansardewoningen. De woonwijk Kerkverreweide is een unieke locatie midden in het levendige en groene dorp Wijk en Aalburg.


Waarom wonen in nieuwbouw Wijk en Aalburg?

?Bent u op zoek naar nieuwbouw Wijk en Aalburg? De Makelaars van Altena helpen u graag verder bij uw zoektocht naar een nieuw droomhuis. Bij ons treft u een breed assortiment nieuwbouw projecten aan. Ons team in Wijk en Aalburg staat u graag met raad en daad terzijde om u meer informatie te geven over nieuwbouw Wijk en Aalburg. Bij interesse in een nieuwbouw project bent u van harte welkom om langs te komen. Onder het genot van een kopje koffie zullen we de mogelijkheden gaan bespreken.


ViaJoop verkoopt nieuwbouw Wijk en Aalburg

ViaJoop is de betrouwbaarste makelaar uit de gemeente Altena. Als sinds 2013 is ViaJoop een gedreven makelaar met een frisse blik op de huizenmarkt. Klanten waarderen ons door onze slimme en moderne marketing technieken. In de drukte van de woningmarkt zorgen wij ervoor dat uw huis goed gevonden word. Wij worden gekenmerkt door zijn no-noncens mentaliteit, geen poespas en de duidelijke korte lijntjes tussen de koper en de verkoper. Onze specialiteit maakt ons wie wij zijn. Wij maken uw woning zo goed mogelijk vindbaar door onze slimme en creatieve marketing. 


Waarom wonen in een nieuwbouwwijk?

Het grote voordeel aan een huis kopen vanuit de nieuwbouw Wijk en Aalburg is dat u niet hoeft te onderhandelen over de prijs. De vraagprijs voor de nieuwbouwwoning staat altijd vast. Je betaalt daardoor gegarandeerd de juiste prijs. Een nieuwbouwhuis heeft ten opzichte van een bestaande woning veel voordelen. Onder andere flinke energiebesparing, goede isolatie, stabiel binnenklimaat en de onderhoudskosten zijn laag. Ook is een woning kopen vanuit een nieuwbouwproject financieel erg aantrekkelijk, zeker doordat u volop uw eigen inbreng kunt realiseren. 


Architectuur

De architectuur van de woningen van de nieuwbouw Wijk en Aalburg is geïnspireerd op de jaren dertig, waarbij aan alle moderne gemakken is gedacht. Kenmerkend voor mansarde-woning is de klassieke kap en de lieflijke belijning, wat terug te vinden is in bijvoorbeeld de lange dakgoot en de betonnen luifels boven de voordeuren. Ook de optionele schoorsteen is een eyecatcher.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring