Nieuwbouw

Op deze pagina vind je een overzicht van diverse nieuwbouwprojecten en bouwkavels in de regio van Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard waar wij als verkopende makelaar optreden. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een van deze nieuwbouwwoningen of kavels.
 


FASE 4 - DEN ENG VEEN

 
 den-eng-fase-vier

Woonlinie gaat aan de noordelijke rand van het plan den Eng 11 nieuwe woningen realiseren. De woningen zijn deels gesitueerd tegenover een tuinderij en deels tegenover de nieuwe kerk van Veen. Er komen 4 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Met de bouw wordt gestart als het merendeel van de woningen is verkocht.

  • 4 rijwoningen
  • 6 twee-onder-een-kapwoningen
  • 1 vrijstaande woning

Tussen de dijk en het hart van Veen wil Woonlinie verder gaan bouwen aan de nieuwe, groene woonwijk Den Eng. Een vriendelijke, ruim opgezette wijk, waar je vanuit alle hoeken uitkijkt op korenmolen De Hoop. Wonen doe je hier op wandelafstand van de afgedamde Maas. Landelijk, in alle rust, tussen het groen. Vlak bij het strandje dat enkele jaren terug werd aangelegd. En op een paar passen van de nieuwe kerk van Veen. Maar het fijnste blijft toch wel dat Den Eng door zijn opzet en architectuur net zo sfeervol is als het oude dorp, terwijl je er alle gemakken hebt van een thuis van nu.

Dorp aan het water
Het dorp Veen heeft zo’n 2.700 inwoners. Het wordt omsloten door water en landerijen. Als rivierdorp is Veen altijd een ideale handelsplek geweest. Je vindt er dan ook nog steeds veel handelaren. Onder andere in producten ‘van ’t land’. Dat er door de jaren heen goede zaken zijn gedaan in Veen blijkt wel uit de statige herenhuizen in het dorp.

 

Goede bereikbaarheid
Veen ligt tussen Waalwijk, Gorinchem en Zaltbommel aan de rand van het Land van Altena. Op een klein halfuurtje rijden van Den Bosch. Het dorp is goed bereikbaar vanuit diverse invalswegen (A2, A59 en A27). Bovendien zet je vanuit het Brabantse Veen zo voet op Gelderse grond dankzij een pontje.

Meer informatie over dit project?
 


RIVELSTRAAT 28C WIJK EN AALBURG

 
 rivelstraat

U wilt uw eigen droomhuis bouwen op een vrije kavel in het land van Heusden en Altena? Centraal in het land gelegen, dichtbij uitvalswegen naar de stad en tegelijkertijd in alle rust nabij de rivieren? Kom dan eens kijken bij deze interessante bouwkavel gelegen aan de Rivelstraat in Wijk en Aalburg!

Meer weten over dit kavel?
 


VELDSTRAAT 17 – WIJK EN AALBURG

 
 veldstraat

Aan de Veldstraat, aan de rand van Wijk en Aalburg, ligt een nog beschikbare bouwkavel. Een mooie bouwkavel van maar liefst 1700 m2 beschikbaar voor de bouw van een vrijstaand droomhuis op een mooie rustige locatie! Het bestemmingsplan staat bouw van een vrijstaande woning toe en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een woning met bijgebouwen.

Meer weten over dit kavel?
 


VELDSTRAAT NABIJ NR. 18 - WIJK EN AALBURG

 
 rivelstraat

Aan de Veldstraat ligt een hoekkavel van 735 m² beschikbaar voor de bouw van een vrijstaand huis op een mooie rustige locatie aan de rand van Wijk en Aalburg! Het bestemmingsplan staat bouw van een vrijstaande woning toe en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een woning met bijgebouwen. Het bouwen van je eigen droomhuis met bijvoorbeeld garage of grote schuur is hier dus mogelijk. Het bouwplan moet uiteraard wel voldoen aan de verdere eisen in het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan is op te vragen of in te zien bij Joop

Meer weten over dit kavel?
 


DR. TJALMASTRAAT - VEEN

 
 rivelstraat

In het hart van Veen aan de Dr. Tjalmastraat ligt een mooi bouwkavel, klaar om bebouwd te worden. Een bouwkavel van maar liefst 515 m², geschikt voor de bouw van een vrijstaand droomhuis op een prachtige locatie! Het bestemmingsplan staat bouw van een vrijstaande woning toe.  Het bouwplan moet uiteraard wel voldoen aan de verdere eisen in het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan is op te vragen of in te zien bij de makelaar.

Meer weten over dit kavel?
 


BOUWKAVEL A-B DEN ENG VEEN (BOUWKAVEL C REEDS VERKOCHT)

 
 BOUWKAVELS Den Eng

Op deze 2 schitterende bouwrijp liggende kavels kunt u geheel naar wens en in uw opdracht een vrijstaand droomhuis laten ontwerpen en bouwen. Er mag naar eigen wens en inzicht worden gebouwd. De koper is verder niet gebonden aan aannemers of andere partijen. Het bouwplan moet uiteraard wel voldoen aan de verdere eisen in het bestemmingsplan.

Meer weten over deze kavels?
 


3 SENIORENWONINGEN TAMERISSTRAAT – VEEN

 
 Tamerisstraat

Aan de voet van de Maasdijk in Veen worden in een kleinschalig nieuwbouwplan drie ruime seniorenwoningen gerealiseerd. De twee hoekwoningen zijn gelegen op ruime kavels van 345 m² en 317 m² en de tussenwoning heeft een perceel oppervlakte van ca. 205 m².

Ik wil ...

- een huis kopen
- een huis verkopen
- een huis huren
- verhuren
- een taxatie

 

Uw makelaar

 
              Joop van Wijk

Telefoon: 0416-858233
Mobiel: 06-52889328

E-mail: info@viajoop.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring