Nieuwbouw

Op deze pagina vind je een overzicht van diverse nieuwbouwprojecten en bouwkavels in de regio van Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard waar wij als verkopende makelaar optreden. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een van deze nieuwbouwwoningen of kavels.
 


UILENVLUCHT

 
 uilenvlucht

Nieuwbouwproject Uilenvlucht

  • Vrije kavels
  • Variërend van 1500 - 2500 m2
  • Start bouw: Voorjaar 2020

 

Aan de rand van de Molenkampseweg en de Meidijk ligt plan Uilenvlucht. Een ruim opgezet plan met oog voor de natuur op een steenworp afstand van rivier de Waal en de Meidijksche Wielen met haar prachtige vergezichten. In dit plan zijn nog 5 royale kavels beschikbaar voor verkoop. Kavels variërend van 1.500 m² tot zelfs 2.500 m². De kavels zijn allen bereikbaar via een verkeersluwe straat aangelegd vanuit de Molenkampseweg met als voordeel dat er alleen bestemmingsverkeer langs komt in de straat. Ontsluiting naar de Waaldijk door middel van een fietspad.

Brakel en Zuilichem
De kavels zijn gelegen tussen de dorpen Brakel en Zuilichem (gemeente Zaltbommel) aan de rivier de Waal. Brakel is gelegen nabij de Hollandse Waterlinie met het fort de batterij onder Brakel en kasteel Loevestein als bijzondere bezienswaardigheden in de directe omgeving. In het dijkdorp Zuilichem is een levendig verenigingsleven en er zijn veel mogelijkheden voor recreatie in de buitenlucht, vooral aan de rivier! Denk eens aan de mooie struinroutes langs de Waal waar u kunt wandelen en genieten van de omgeving en de rust. In de dorpen zijn de nodige voorzieningen als diverse winkels, basisscholen en natuurlijk een rijk verenigingsleven!

 

Meer informatie over dit project?
 


DR. TJALMASTRAAT - VEEN

 
 rivelstraat

In het hart van Veen aan de Dr. Tjalmastraat ligt een mooi bouwkavel, klaar om bebouwd te worden. Een bouwkavel van maar liefst 515 m², geschikt voor de bouw van een vrijstaand droomhuis op een prachtige locatie! Het bestemmingsplan staat bouw van een vrijstaande woning toe.  Het bouwplan moet uiteraard wel voldoen aan de verdere eisen in het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan is op te vragen of in te zien bij de makelaar.

Meer weten over dit kavel?
 


BOUWKAVEL A-B DEN ENG VEEN (BOUWKAVEL C REEDS VERKOCHT)

 
 BOUWKAVELS Den Eng

Op deze 2 schitterende bouwrijp liggende kavels kunt u geheel naar wens en in uw opdracht een vrijstaand droomhuis laten ontwerpen en bouwen. Er mag naar eigen wens en inzicht worden gebouwd. De koper is verder niet gebonden aan aannemers of andere partijen. Het bouwplan moet uiteraard wel voldoen aan de verdere eisen in het bestemmingsplan.

Meer weten over deze kavels?
 


VERKOCHT - RIVELSTRAAT 28C WIJK EN AALBURG

 
 rivelstraat

U wilt uw eigen droomhuis bouwen op een vrije kavel in het land van Heusden en Altena? Centraal in het land gelegen, dichtbij uitvalswegen naar de stad en tegelijkertijd in alle rust nabij de rivieren? Kom dan eens kijken bij deze interessante bouwkavel gelegen aan de Rivelstraat in Wijk en Aalburg!


VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD - VELDSTRAAT NABIJ NR. 18 - WIJK EN AALBURG

 
 rivelstraat

Aan de Veldstraat ligt een hoekkavel van 735 m² beschikbaar voor de bouw van een vrijstaand huis op een mooie rustige locatie aan de rand van Wijk en Aalburg! Het bestemmingsplan staat bouw van een vrijstaande woning toe en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een woning met bijgebouwen. Het bouwen van je eigen droomhuis met bijvoorbeeld garage of grote schuur is hier dus mogelijk. Het bouwplan moet uiteraard wel voldoen aan de verdere eisen in het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan is op te vragen of in te zien bij Joop

Ik wil ...

- een huis kopen
- een huis verkopen
- een huis huren
- verhuren
- een taxatie

 

Uw makelaar

 
              Joop van Wijk

Telefoon: 0416-858233
Mobiel: 06-52889328

E-mail: info@viajoop.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring