Onze medewerkers

ViaJoop Makelaardij

Joop van Wijk
Joop van Wijk
Makelaar-Taxateur
Ik ben Joop van Wijk, makelaar in hart en nieren. Elke dag werk ik met mensen die actief zijn op de woningmarkt; kopers, verkopers, woningbouwverenigingen, financiële instellingen, gemeentelijke overheden, notarissen en projectontwikkelaars. Mijn taak is om deze mensen bij elkaar te brengen. Ik ben al een aantal jaren actief als makelaar in de regio, ik ken het woningaanbod en de vraag in deze regio en ben op de hoogte van de sfeer in de verschillende dorpsgemeenschappen. Elke dag is anders en onvoorspelbaar, daardoor blijft het spannend. Ik ben dus altijd bezig met de markt.
Ria Gouda
Ria Gouda
Assistent-Makelaar
Ik ben Ria Gouda, assistent-makelaar bij ViaJoop Makelaardij. Als u contact heeft met ons kantoor komt u mij vast tegen. Samen met Joop doe ik er alles aan om u zo prettig en efficiënt mogelijk te helpen. Met veel gevoel voor service onderhoud ik contacten, bewaakt afspraken en run de kantoororganisatie. Ik hou van organiseren, regelen en aanpakken, dus deze baan is mij op het lijf geschreven. Ik ervaar dit werk als persoonlijk; Je kunt cliënt en woonobject bij elkaar brengen en veel voor mensen betekenen.
Chantal van der Velden
Chantal van der Velden
Ik ben Chantal van der Velden, kandidaat-makelaar bij ViaJoop Makelaardij. Als makelaar ben je altijd met mensen bezig en elke dag is anders, dat vind ik zo fijn aan dit vak. Een huis kopen of verkopen is spannend en doet u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven. Samen met Joop en Ria probeer ik elke opdracht tot een succes te maken.

In de afgelopen 10 jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de regionale makelaardij. Bij Viajoop kan ik deze ervaring met trots inzetten in het gebied waar ik ben opgegroeid.