Referenties

Het Kontakt Altena - WOONJOURNAAL – week 21-2016

WIJK EN AALBURG – Vraag Remco en Tamara van Dijk naar hun ervaringen met makelaardij ViaJoop en de superlatieven vliegen je om de oren. “De betrokkenheid, goede adviezen en zeer goede service van Joop van Wijk hebben er voor gezorgd dat wij ViaJoop een topmakelaar vinden.”

De keuze voor ViaJoop lag voor Remco van Dijk en zijn vrouw Tamara in eerste instantie nogal voor de hand. Het gezin Van Dijk had via deze makelaar een nieuwe woning gevonden en het bleek net zo makkelijk om de verkoop van hun oude huis via dezelfde weg te regelen. “Ook hadden wij een aantal zeer goede recensies van bewoners uit de buurt, die hun huis ook ViaJoop verkocht hebben”, vertelt het echtpaar. En deze recensies bleken zeker terecht, want dankzij het uitgebreide netwerk van makelaar Joop van Wijk was de woning aan de Hoptuin 14 in Wijk en Aalburg binnen tien dagen verkocht.

Toen diende zich echter een nieuw probleem aan: de kopers wilden het huis binnen vier maanden betrekken, terwijl Remco en Tamara pas begin 2017 in hun nieuwe huis terecht kunnen. “Samen met Joop zijn we toen op zoek gegaan naar een tijdelijke huurwoning. Ook hiermee heeft hij ons zeer snel geholpen, want deze was binnen een week gevonden. Onze kopers zijn blij, omdat zij onze huidige woning snel kunnen betrekken en wij zijn blij, omdat dat we via deze tussenoplossing ons droomhuis hebben kunnen kopen.”

ViaJoop is een makelaar met veel aandacht voor het hele traject, benadrukken Remco en Tamara. “Vooral de persoonlijke aanpak en de goede service vinden wij er zeker uitspringen bij ViaJoop. Stap voor stap is er bekeken wat voor ons de beste mogelijkheden waren en zo is er steeds naar een passende oplossing gezocht. Niets wordt opgedrongen, maar alle mogelijkheden worden in een passend advies aangedragen, zodat je zelf de juiste keuze kunt maken.”

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring